One Piece 892 – Reconeixent a un enemic poderós

Les amazones Charlotte molen

Oda avança amb compte. No es pot permetre fer cap fallada amb els temps narratius tan sincronitzats. La trama d’en Luffy queda molt lluny d’unir-se amb les demés, però sabem que tot succeirà molt ràpid. Les altres dues s’uneixen per un moment per tornar-se a separar amb un intercanvi de personatges. En Sanji torna al malparat vaixell amb la resta de tripulants canviant el seu lloc per la Big Mom que comença a perseguir el vaixell que realment porta el pastís de bodes. El canvi pot semblar fútil, però és important, molt important.

Es trovaba a faltar

L’objectiu final de la tripulació ara que han salvat en Sanji i han robat la pedra és fugir. I per fugir el pas previ és estar tots junts. Ara que en Sanji ja s’ha retrobat amb la resta de tripulants només falta que en Luffy arribi a l’illa xocolata i puguin marxar junts (com es cagarà en tot en Franky quan tornin amb el vaixell fet merda). Com succeirà això? Be, endevino que amb la defensa que tenen muntada a l’illa xocolata en Luffy aconseguirà fer front a en Katakuri, potser no derrotar-lo però sí desfer-se’n d’alguna manera per sortir a l’illa xocolata i trencar el mirall abans que hi passi ell. Però de fer-ho es trobaria amb un exercit que difícilment podria afrontar en el seu estat post superbatalla. D’aquí que crec que abans que això passi la tripulació li aplanarà el camí dispersant aquest exercit que s’apilona davant el mirall. Serà interessant veure com s’enfronten a aquesta marabunda, tot i que potser l’únic realment fort sigui el general. I amb les cames de foc d’en Sanji i l’habilitat de l’aigua d’en Jimbe, no crec que suposi gaire dificultat.

Però que passa amb en Capone? Podrà ell sortir-se’n amb l’emperadriu? Ja te el pastís. Però si la Linlin va devorar als seus germans adoptius sense voler que li impedeix menjar-se també el vaixell? És evident que un cop devorat el pastís podran fugir de l’emperadriu doncs la deliciositat d’aquest la copsarà (a no ser que intentin matar-la un altre cop). Però com sobreviuran fins llavors? Ells no tenen un Jimbe que aturi les envestides de la Big Mom. I tot i que en Capone va demostrar ser una defensa capaç de resistir els embats de l’emperadriu no veig com podrien tornar a jugar aquesta carta en la situació actual. Sembla que necessitin un miracle. Tinc ganes de veure com s’ho munta Oda. El pla de Capone sembla consistir en que tota la tripulació de l’emperadriu el persegueix a ell. El problema és que no veig com això el beneficia. Sigui com sigui la amb unes paraules molt ben triades executa la seva estratègia a la perfecció i atrau a la majoria de la flota Charlotte cap a si mateix. Recalco que aplaudeixo com Oda ha dut el discurs de Capone per fer palès que era gracies a la seva astúcia que la flota el perseguia. Però la majoria de la flota no vol dir tota. Doncs una força de dones es disposa a perseguir al Sunny. I no una força de dones qualsevol. Els dissenys de les dues noves filles de l’emperadriu son imponents. Però la jove Smoothie (en serio només te 14 anys? Si sembla de les més grans. Amb les edats que es porten això ja sembla cançó de gel i foc) s’ha presentat des dels principis de la saga com un dels fills més prometedors de la família. Ara sembla que ha arribat el moment de demostrar el seu potencial. Essent com és la família una societat matriarcal, el fet de veure un grup de dones llançant-se contra els barrets de palla reconforta amb el seu missatge feminista. Espero que al moment de la veritat Oda s’atreveixi a fer-les lluitar de valent i demostrar el que valen. Per ara es presenten com unes amazones Charlotte molt prometedores. A veure que ens tenen reservat.

Les Amazones Charlotte

Ara que les peces han començat a moure’s cap a final sembla ser que el que n’està més lluny és en Luffy, amb un combat que tot i precipitar-s’hi encara no sembla estar a punt d’acabar. Precisament per això auguro que el proper episodi serà sobretot dedicat al combat entre aquests dos. A veure si tinc raó. Sigui com sigui el final s’acosta i no podria estar més emocionat.

Ouch

Deixa un comentari: