One Piece 894 – 12:05 AM

Arriba el clímax

Aquest episodi comença amb un flash-back, un flash-back que ja es feia esperar. Des del salt temporal res s’havia vist de l’entrenament d’en Luffy durant aquests dos anys. Res se n’havia vist i tenia molt sentit. Per que en Luffy no havia tingut realment significatives dificultats per enfrontar-se als seus enemics. Ara aquí apareix el primer enemic que l’obliga a superar els seus límits i anar més enllà de tot el que ha millorat. Aquí és on els límits del seu poder adquirit després de dos anys d’entrenament es veuen superats i necessita fer un pas més. Aquí és on ha de recordar les ensenyances del passat per poder avançar cap al futur i superar els sues propis límits.

I mentrestant els temps es continuen ajustant. Els diferents fronts avancen amb precisió. El Sunny s’acosta a l’illa xocolata mentre és assetjat per l’Smoothie. Però allà els espera un exercit potser sobre dimensionat que guarda la gran majoria de fills de l’emperadriu. Em pregunto com ho farà Oda per fer que se’n surtin d’això. Alguna cosa deu tenir en ment. I ha de ser grossa. Per que un exercit d’aquestes dimensions no pot esser derrotat així com així. Potser el xoc de hakis del rei entre Katakuri i Luffy arribi a la illa treient-se de sobre a la gran majoria de germans, qui sap (seria una mica cutre, però ho podria acceptar).

Per altre banda Oda justifica de manera esqueta el fet que l’emperadriu no pugui atrapar a Capone (serveix, però no resulta massa satisfactori). Mentre se’ns presenta a una Big Mom l’aprimament de la qual s’acosta perillosament als límits de l’anorèxia (curiosament s’assembla molt a la seva filla Brulé ara).

I mentre tot això passa la batalla entre en Luffy i en Katakuri s’intensifica. Arriba el punt àlgid del conflicte. En Katakuri, com sempre, sembla portar les de guanyar. Però sempre ho ha semblat i en Luffy sempre ha sabut seguir aguantant. I si aguanta eternament, al final vencerà de forma inevitable. Però sembla ser que en Luffy no havia ensenyat totes les seves cartes. En la ultima hora, te una tècnica especial reservada per a enfrontar al seu conflicte. Durant els últims capítols hem vist com en Luffy evolucionava  a una nova escala, aprenent del mateix Katakuri a controlar el haki d’observació fins a un nou nivell. Ara ha arribat l’hora de demostrar tots aquests coneixements amb el poder de la seva nova transformació. Snake Man, un nom que dona pistes sobre el que podria suposar, però pistes massa vagues que ens fan només desitjar encara més saber de que es tracta. Molt em temo però que haurem d’esperar un altre setmana pe saber que és el que Oda s’ha estat guardant durant tot aquest llarg combat.

Deixa un comentari: