One Piece 913 – La Tsuru torna el favor

Hola, em dic Hawkins i em presentaré

Començo a estar cansadet d’aquestes minihistories

Com be anuncio al subtítol, aquest capítol suposa una mena de presentació per al personatge. Ja el coneixíem, fins i tot coneixíem la seva habilitat. Però aqui Oda ens ho torna explicar (i gracies a deu que no ho fa amb aquells maleïts recuadrets de memoràndum) refrescant-nos el record d¡un personatge que promet agafar protagonisme per fi en aquesta saga. Fins ara, Law a part, els supernova semblaven poc més que personatges molons introduïts per que si. Es deien que feien coses, però no se’ls veia afectar especialment a la historia. Ara sembla que les coses estan per canviar. En Hawkins, l’X-Drake perdut per allà, en Kid empresonat per en Kaidoh. Sembla que aquesta serà la saga dels grans subordinats. On l’enemic final tindrà al seu càrrec subordinats amb poder i carisma com per protagonitzar una saga tots sols. Veurem com mou Oda aquesta amalgama.

La lluita contra el supernova ocupa unes bones deu primeres pagines. Però més que espectacular resulta il·lustrativa exposant i ampliant el que ja sabíem sobre les habilitats del personatge. No obstant no ens diu massa de nou més enllà d’aprofundir en aquesta habilitat per emprar les cartes del tarot que segueix sense estar molt ben definida. No obstant l’episodi te una segona part que tot i no ser tan agitada sembla que s’encamina a fer avançar la historia amb un ritme més decent.

Esspectacular dissney

Però parlem de la Tsuru. Ja hi ha un personatge amb aquest nom a la saga (la velleta almirant amigueta d’en Garp que es dedica a estendre a la gent). Cosa que fa que un es pregunti si la Tsuru que coneixem podria venir en realitat del país de Wano. Sigui així o no se’ns en presenta una nova amb un disseny mol wanesc basat clarament en l’Ukiyo e i la tradició pictòrica japonesa. Com de be pot arribar a quedar el disseny sense desentonar dins l’univers de One Piece em sembla una meravella il·lustrativa. En qualsevol cas la dona resulta ser el recurs facil d’Oda per solucionar ràpidament la malaltia de la nena. Si t’hi pares a pensar resulta una mica absurd que després de tot la solució sigui tan senzilla, però serveix.

Aquest és bastant insípid en canvi

Arriba doncs en Luffy a una nova vila on sembla que espera un perill latent prou considerable per tenir neguitejats als tripulants del senyor Law, que apareixen per advertir-ho al lector. Son uns personatges que sempre m¡’han creat curiositat i dels que tinc ganes de saber. Espero que Oda ens en pugui dir més ajuntant-los durant uns quants capitols al grup principal per veure que tenen a oferir.

En quant al perill latent dubto mol que sigui el lluitador de sumo. Més aviat podria ser la possibilitat d’alertar a en Kaidoh i cridar l’atenció. Tot i que després del que ha passat amb en Hawkins, crec que per això ja fan tard. En qualsevol cas m’agrada més com Oda encara les coses en aquest punt, sento que el ritme ha remprès el cabal adequat i espero que els capítols següents ens ho puguin confirmar. Ara però, toca esperar un altre setmana, doncs un cop més, Oda es pren un descans.

Són un trio entranyable

Deixa un comentari: